Un bărbat a fost tâlhărit după ce şi-a etalat banii în crâşmă Un bărbat a fost tâlhărit după ce şi-a etalat banii în crâşmă
După o noapte de petrecere într-o crâşmă din Târgu Neamţ, un bărbat s-a trezit spre final şi beat, şi bătut şi cu bani luaţi. ... Un bărbat a fost tâlhărit după ce şi-a etalat banii în crâşmă

După o noapte de petrecere într-o crâşmă din Târgu Neamţ, un bărbat s-a trezit spre final şi beat, şi bătut şi cu bani luaţi. 

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că în seara de 21 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, bărbatul de 39 de ani a mers în localul respectiv, unde a consumat băuturi alcoolice împreună cu mai multe persoane. În jurul orelor 03.00, când acesta a vrut să plece, ar fi fost lovit de un bărbat care i-ar fi sustras din buzunar 2000 de lei şi 150 de Euro”, a transmis Poliția Neamț.

La data de 22 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Neamţ au identificat tâlharul, în persoana unui bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate. Poliţiştii l-au condus la unitatea de poliţie, unde, în urma audierilor a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Poliției Neamţ. 

Bărbatul bănuit de comiterea faptei urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Viaţa Nemţeană