Tricolorul călător, la Piatra Neamţ Tricolorul călător, la Piatra Neamţ
Miercuri, la Piatra Neamţ, au început manifestările sub genericul „Unirea face puterea!”, organizat de Asociața Culturală STAR din Piatra Neamț și Primăria Municipiului Piatra... Tricolorul călător, la Piatra Neamţ

Miercuri, la Piatra Neamţ, au început manifestările sub genericul „Unirea face puterea!”, organizat de Asociața Culturală STAR din Piatra Neamț și Primăria Municipiului Piatra Neamț, în parteneriat cu Biblioteca „GT Kirileanu Neamț”, ISJ Neamt și Complexul Muzeal Neamț. Ca parteneri naționali avem Primăria Comunei Gura Ocniței (județul Dâmbovița), Primăria Comunei Padina (județul Buzău) și Teatrul „Junior” din Târgoviște.

Tricolorul Călător, una din activitățile cuprinse în complexul de manifestări dedicate Zilei Unirii, a pornit de la Turnului Chindia din Târgoviște, s-a oprit la Gura Ocniței, la Padina, la Milcov, iar mâine în jurul orei 13:00 va străbate Bdul Republicii din Piatra Neamț și se va opri la Turnul lui Ștefan cel Mare.

Ștafeta Unirii Concursul elevilor va avea loc  începând cu ora 10:30 la Sala Cupolă  din cadrul Bibliotecii GT Kirileanu Neamț și este un concurs de cultură generală, de poezie și muzică patriotică.

Tricolorul Călător – un drapel uriaș purtat pe străzile din municipiul Piatra Neamț va porni la ora 13:00 din fața  Bibliotecii GT Kirileanu Neamț.

Dragoş Chitic, primarul municipiului Piatra Neamţ:

„Unirea face puterea!”- eveniment organizat de Asociața Culturală STAR și Primăria Municipiului Piatra Neamț, în parteneriat cu Biblioteca „GT Kirileanu Neamț”, ISJ Neamț și Complexul Muzeal Neamț. Un drapel uriaș a fost purtat astăzi pe străzile din municipiul Piatra Neamț de către participanții la acțiunea ,,Tricolorul Călător”, elevi de la unități de învățământ din Piatra-Neamț și din câteva localități din țară.
Felicitări Asociația Culturală STAR Piatra – NeamțVictor Mihalache și tuturor participanților!
#PiatraNeamt

În jurul orei 13, odată cu sosirea Tricolorului, vă așteptăm cu drag la Turnul lui Ștefan la Hora Unirii în avanpremieră la Ziua Unirii Principatelor Române.

 

Viaţa Nemţeană