Trei persoane au ajuns la spital după ce au mâncat ciuperci otrăvite! Trei persoane au ajuns la spital după ce au mâncat ciuperci otrăvite!
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ informează că trei persoane din Piatra Neamţ şi Roman au fost duse de urgenţă la spital după ce au... Trei persoane au ajuns la spital după ce au mâncat ciuperci otrăvite!
  • Serviciul Judeţean de Ambulanţă Neamţ informează că trei persoane din Piatra Neamţ şi Roman au fost duse de urgenţă la spital după ce au mâncat ciperci otrăvite:
  • 13.09.2020, ora 23:22, CPU – Bicaz – preluare 2 pacienţi având diagnosticul de intoxicaţie cu ciuperci:
  • pacient sex masculin, 50 ani, diagnostic: intoxicaţie cu ciuperci, pacientul a fost preluat de un echipaj cu medic şi transportat la CPU a Sp. Municipal Roman;
  • pacientă sex feminin, 52 ani, diagnostic: intoxicaţie cu ciuperci, pacientul a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transportată la CPU a Sp. Municipal Roman;
  • 14.09.2020, ora 02:56, Piatra Neamt, pacient sex masculin, 60 ani, diagnostic: intoxicaţie cu ciuperci; pacientul a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transportat la CPU a Sp. Municipal Roman.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.