Numai în această săptămână, trei oameni şi-au găsit sfârşitul înecaţi în Bistriţa şi Siret. Pompierii echipajelor Inspectoratului Judeţean de Urgenţă au scos la suprafaţă...

Numai în această săptămână, trei oameni şi-au găsit sfârşitul înecaţi în Bistriţa şi Siret. Pompierii echipajelor Inspectoratului Judeţean de Urgenţă au scos la suprafaţă trupurile celor trei, şi le-au predat Institutului de Medicină Legală.

Comunicat de presă ISU Neamţ

Căutare-degajare persoana înecată

Joi, 03.08.2017, la ora 08:03, au fost reluate căutările pentru persoana înecată în albia râului Bistrița, pe raza localității Mănoaia. La locul intervenției s-au deplasat un ofițer şi doisprezece subofițeri (din care 3 scafandri), cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, trei autospeciale pentru scafandri și două bărci din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Forțele deplasate la fața locului au găsit și degajat victima pe care au predat-o echipei IML.

 

Căutare-degajare persoana înecată

Joi, 03.08.2017, la ora 09:03, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre o persoana înecată în albia râului Bistrița, pe raza localității Frunzeni. La locul intervenției s-au deplasat trei pompieri militari de la Detașamentul de Pomopieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o barcă. Forțele deplasate la fața locului au găsit și degajat victima pe care au predat-o echipei IML.

 

Degajare persoana înecată

Joi, 03.08.2017, la ora 13:20, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre o persoana înecată în albia râului Siret, pe raza localității Sagna. La locul intervenției s-au deplasat patru pompieri militari de la Detașamentul de pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o barcă. Forțele deplasate la fața locului au degajat victima pe care au predat-o echipei IML.

Viaţa Nemţeană