Trei ani Trei ani
Viorel Tudose are astăzi trei ani de Cer. Cel de care se leagă indestructibil numele Ziarului Ceahlăul, unde 44 de ani a făcut o... Trei ani

Viorel Tudose are astăzi trei ani de Cer. Cel de care se leagă indestructibil numele Ziarului Ceahlăul, unde 44 de ani a făcut o carieră de excepție, a părăsit, în 24 aprilie 2013, lumea, familia, ziarul și viața.

Despre DOMNUL Viorel Tudose, ar fi multe de spus, dar, el însuși ar fi refuzat lauda, cu zâmbetul său subțire, inteligent și, de multe ori, de nepătruns.

Viorel Tudose a fost Substanța. Apariție rară într-o societate profund viciată, Viorel Tudose a fost forma pozitivă a antinomiei: când exista răul, el era binele, când venea urâtul, el era frumosul, și, mai ales, când se manifesta prostia, în toată deșănțarea ei, el era înțelepciunea. Și, mai presus de toate, când o lume ura, el era iubirea.

OM bun și minunat, Lumină!

Comentarii

Micaela Micaela STIMA SI MULT ,MULT RESPECT PTR CEL CARE A INSEMNAT PTR. MINE PERSONAL SI PTR. COPII MEI ….UN SOARE CU O CALDURA INDESCRIPTIBILA DE PERSOANA UMANA ,,,UN AL DOILEA PARINTE SPIRITUAL SI MORAL !!! PTR. CARE …MA ROG BUNULUI DUMNEZEU S-AL ODIHNEASCA IN PACE

Mihaigavril Gavril
Mihaigavril Gavril UN OM CE NU POATE FI INLOCUIT!

Victorita Paduraru Un ziarist remarcabilDumnezeu sa-l odihnească!

Fotografia postată de Victorita Paduraru.

Viaţa Nemţeană