Tragedie sfâşâietoare la Văleni: tată şi fiu, îngropaţi în aceeaşi zi, în acelaşi mormânt Tragedie sfâşâietoare la Văleni: tată şi fiu, îngropaţi în aceeaşi zi, în acelaşi mormânt
O întâmplare tragică a zguduit cartierul Văleni, în această săptămână, prin neobişnuitul fir al evenimentelor. Astăzi, tatăl şi fiul vor fi îngropaţi împreună, prin... Tragedie sfâşâietoare la Văleni: tată şi fiu, îngropaţi în aceeaşi zi, în acelaşi mormânt

O întâmplare tragică a zguduit cartierul Văleni, în această săptămână, prin neobişnuitul fir al evenimentelor. Astăzi, tatăl şi fiul vor fi îngropaţi împreună, prin grija fratelui(celuilalt fiu).

Bâtrânul avea peste 80 de ani şi era necăsătorit. Şi-a găsit sfârşitul oarecum firesc, luând în calcul vârsta şi bolile ei. 

Avea 3 copii: doi băieţi în Piatra Neamţ şi o fată în Canada. Unul din fraţi şi-a anunţat sora, apoi a telefonat celuilalt frate. Nu răspundea nimeni. L-a căutat acasă. Uşa încuiată. S-a dus la serviciu (avea 54 de ani şi lucra la un bar în oraş). Acolo i s-a spus că n-a ma fost văzut de cel puţin o săptămână, nu ştie nimeni nimic de el. S-a întors acasă şi a spart uşa. 

Şi-a găsit fratele mort în pat, de mai multe zile. Se pare, spun vecinii, că în ziua în care s-a întors de la serviciu şi din care nu a mai fost văzut niciodată, s-a dus acasă, s-a întins pe pat şi nu a ştiut nimeni nimic de el. Probabil ar mai fi trecut ceva timp până să se afle, dar moartea tatălui a precipitat descoperirea macabră. 

Nici fiul şi nici tatăl nu erau căsătoriţi. Fratele rămas în viaţă şi rudele apropiate au pregătit înmormântările. Trupul fratelui mort a fost transportat la morgă pentru investigaţiile medico-legale şi stabilirea cauzei reale a morţii.

Cele două sicrie se întâlnesc astăzi, la ora 11, la casa mortuară a bisericii din Văleni. Vor fi puse în acelaşi mormânt.

Viaţa Nemţeană