Tragedie la Durău: S-a prăbuşit o balustradă, cu tot cu 14 oameni Tragedie la Durău: S-a prăbuşit o balustradă, cu tot cu 14 oameni
Trei dintre victime sunt în stare gravă. În această seară, o nuntă de la Pensiunea Vânătorul din Durău s-a transformat într-o tragedie: o terasă... Tragedie la Durău: S-a prăbuşit o balustradă, cu tot cu 14 oameni

Trei dintre victime sunt în stare gravă.

În această seară, o nuntă de la Pensiunea Vânătorul din Durău s-a transformat într-o tragedie: o terasă s-a prăbuşit cu 14 oameni, este ştirea iniţială, apoi numărul victimelor a crescut la 16. Echipaje ISU/SMURD din 5 judeţe sunt la faţa locului.

Au fost o autospeciala pentru transport personal și victime multiple ( cu medic) de la ISU Bacau, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Harghita, un echipaj de prim -ajutor de la ISU Botoșani și 2 ambulante SMURD de la ISU Suceava. De asemenea, o ambulanta a Serviciului Județean Suceava se deplasează spre locul producerii incidentului”, a anunţat ISU Neamţ.

Până la acest moment, 14 dintre persoanele surprinse fost rănite, 3 dintre acestea mai grav, cu diverse politraumatisme. Misiunea este in dinamica, iar echipajele medicale efectuează evaluarea celor implicați in acest incident, la fata locului”, precizează ISU Neamţ.

3 răniţi de la incident vor fi duşi direct spre Spitalul din Tîrgu Mureş, cu escală la Compartimentul Primiri Urgenţă de la Topliţa, de unde vor fi preluaţi de maşini ale SMURD ISU Mureş, anunţă ISU Neamţ.

Vor fi transportate la CPU Toplita, de unde vor fi preluate de echipaje medicale de la ISU MS (2 ATPVM, 1 UTIM) 1 ambulanta cu medic de la SAJ, si transportate la UPU Tg Mures”

Viaţa Nemţeană