Târgu Neamţ: explozie de la o butelie Târgu Neamţ: explozie de la o butelie
Astăzi, în jurul orei 10:34, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unei explozii la o butelie fără a fi urmată... Târgu Neamţ: explozie de la o butelie

Astăzi, în jurul orei 10:34, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unei explozii la o butelie fără a fi urmată de producerea unui incendiu, la o garsonieră situată în orașul Târgu Neamţ (strada Ștefan cel Mare), informează ISU Neamţ.

Pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. În momentul producerii exploziei, nu erau persoane în interiorul garsonierei. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc. Explozia a produs pagube în interiorul garsonierei și la garsoniera de vis-a-vis. 

La locul evenimentului s-au deplasat șeful SVSU și arhitectul șef din cadrul Primăriei Târgu Neamț și reprezentanți de la Inspectoratul de Stat în Construcții. 

Evenimentul s-a produs din cauza unor acumulari de gaze în încăpere ca urmare a fisurării furtunului de alimentare al unei butelii.

(foto- ilustrativ; sibiu100%)

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.