Târgu Neamţ: bursa locurilor de muncă pentru persoane defavorizate Târgu Neamţ: bursa locurilor de muncă pentru persoane defavorizate
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  va organiza vineri, 2 august 2019, incepand cu ora 10.00, Bursa locurilor de munca pentru persoane... Târgu Neamţ: bursa locurilor de muncă pentru persoane defavorizate

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  va organiza vineri, 2 august 2019, incepand cu ora 10.00, Bursa locurilor de munca pentru persoane defavorizate (beneficiare de ajutor social, persoane de etnie roma, etc), activitate ce se va desfasura in Targu Neamt la sala de sedinte a Consiliului Local, str Stefan cel Mare, nr 62.

In cadrul bursei vor avea loc intalniri directe intre angajatorii ofertanti de locuri de munca si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, cadru in care se vor face cunoscute conditiile necesare pentru angajare, dar si inscrierea la cursuri de formare profesionala.

Au fost contactati 20 de agenti economici, 6 au confirmat participarea si vor oferi 94 locuri de munca corespunzatoare cu pregatirea profesionala a celor care li se adreseaza aceasta actiune.

De asemenea s-au trimis invitatii pentru 180 de persoane.(Comunicat AJOFM Neamţ)

Viaţa Nemţeană