Targetul PMP Neamţ: nota 10+! Targetul PMP Neamţ: nota 10+!
Conducerea PMP Neamţ a particiat, la sfârşitul acestei săptămâni, la întâlnirea regională a Mişcării Populare de la Gura Humorului, întâlnire condusă de preşedintele Eugen... Targetul PMP Neamţ: nota 10+!

Conducerea PMP Neamţ a particiat, la sfârşitul acestei săptămâni, la întâlnirea regională a Mişcării Populare de la Gura Humorului, întâlnire condusă de preşedintele Eugen Tomac.

Bogdan Gavrilescu:

„Un PMP de 10+!
Acesta este și obiectivul filialei PMP Neamț la alegerile locale de anul acesta. Alături de alți 8 colegi de la Neamț, am participat astăzi, la ședința filialelor PMP din regiunea Nord- Est, desfășurată la Gura Humorului. Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, dar și alți colegi de marcă din conducerea partidului s-au reunit, pentru a discuta despre strategiile și obiectivele campaniei electorale viitoare.
Nu uitați că suntem o forță, suntem un partid cu obiective reale pentru țară și pentru cetățeni, și doar împreună putem schimba lucruri.
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Un PMP de 10+ pentru nemțenii mei!”

 

 

Eu, de când conduc frâiele acestui partid, încerc că creez o mare familie a PMP, prin care să facem lucruri bune pentru judeţul Neamţ.

Pe 15 ianuarie va începe la PMP un sondaj de opinie pentru desemnarea candidatului la Primăria Piatra Neamţ. Toate candidaturile se vor prezenta în primă fază cu candidaturi provizorii. Candidaturile finale se vor finaliza după ce PMP va face  sondaje de opinie. Media de vârstă a candidaţilor trebuie să fie undeva între 40 şi 45 de ani.

Eu, de când conduc frâiele acestui partid, încerc că creez o mare familie a PMP, prin care să facem lucruri bune pentru judeţul Neamţ. Consider că este vârsta ideală pentru a lua decizii în cadrul unei localităţi, au cea mai mare putere de muncă şi pot aduce cele mai multe schimbări în zona de influenţă. Candidaturile provizorii să fie finalizate până la 31 ianuarie.

PMP Neamţ are drept prioritate necesităţile comunităţilor respective. Ca şi în 2016, PMP nu îşi propune avioane”, a spus Gavrilescu.

 

Viaţa Nemţeană