Spitalul Neamţ: sunt peste 110 bolnavi de covid 19 internaţi; Gavrilescu face apel la donatorii de plasmă Spitalul Neamţ: sunt peste 110 bolnavi de covid 19 internaţi; Gavrilescu face apel la donatorii de plasmă
Astăzi, în judeţul Neamţ, sunt 113 bolnavi de coronavirus internați la Spitalul Judeţean Neamț, și 35 de pacienți la Bisericani. Alte 5 persoane sunt... Spitalul Neamţ: sunt peste 110 bolnavi de covid 19 internaţi; Gavrilescu face apel la donatorii de plasmă

Astăzi, în judeţul Neamţ, sunt 113 bolnavi de coronavirus internați la Spitalul Judeţean Neamț, și 35 de pacienți la Bisericani. Alte 5 persoane sunt în stare gravă la secția ATI.

Florin Hozoc şi Bogdan Gavrilescu


„Știți ce e dureros? În luna iulie nu a existat niciun pacient vindecat de covid, doritor să doneze plasmă.”
Aș vrea să fac din nou un apel la solidaritate și la umanitate. Putem salva vieți!
Suntem norocoși, grație prietenului și fostului meu coleg de bancă, Florin Hozoc, am primit prin donație echipamentul de plasmafereză. Avem un tratament revoluționar pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus și sunt în stare critică.
Dragi nemțeni, fac din nou apel la mobilizare. E IMPORTANT să fructificăm această oportunitate și să realizăm cât mai multe recoltări. Putem salva vieți, iar numărul pacienților vindecați poate crește. Foștii bolnavi de coronavirus, vindecați, se pot prezenta cu încredere la Centrul de Transfuzii din Piatra-Neamț pentru donare de plasmă.
Haide-ți să arătăm că ne pasă!”,
a postat viceprimarul Bogdan Gavrilescu pe pagina sa de facebook.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.