Spitalul Judeţean Neamţ, al 5-lea director în două luni! Demisii, demiteri, numiri, aici Spitalul Judeţean Neamţ, al 5-lea director în două luni! Demisii, demiteri, numiri, aici
Pe 17 martie, Toader Mocanu, fost prefect şi senator de Neamţ, îl înlocuieşte pe dr. Alexandru Juncu, cel care, la rândul său, l-a înlocuit... Spitalul Judeţean Neamţ, al 5-lea director în două luni! Demisii, demiteri, numiri, aici

Pe 17 martie, Toader Mocanu, fost prefect şi senator de Neamţ, îl înlocuieşte pe dr. Alexandru Juncu, cel care, la rândul său, l-a înlocuit pe dr. Codruţ Munteanu pe 18 decembrie(dr. Munteanu şi-a dat demisia).

Pe 3 aprilie, dr. Florin Apostoaie, fost director al Spitalului Tg. Neamţ, îl înlocuieşte pe Toader Mocanu, care şi-a dat demisia din motive de sănătate.

Pe 10 aprilie, Florin Apostoaie este revocat din funcţie iar dr. Daniela Marcoci preia atribuţiile de director interimar, soluţie care a fost agreată de majoritatea cadrelor medicale dar a şi a unor decidenţi politici. Dr. Marcoci anunţase că poziţia sa de director va fi atât timp cât va gestiona prima perioadă de criză.

Pe 15 mai, Marius Ghineţ a fost numit de ministrul Tătaru în locul Danielei Maroci, numire care a stârnit ample comentarii media şi politice, din cauza afacerii cu pompe funebre.

Pe 20 mai Consiliul Judeţean preia conducurea Spitalului Judeţean Neamţ, pe care o avusese de dinaintea stării de urgenţă, şi -l demite pe Marius Ghineţ.

Pe 21 mai este numit dr. Dan Verzea.

Citeşti şi http://www.viatanemteana.info/directorul-spitalului-judetean-a-fost-demis-a-venit-dan-verzea/

Viaţa Nemţeană