Şofer de Vaslui, a blocat  4 km pe Cheile Bicazului! Şofer de Vaslui, a blocat  4 km pe Cheile Bicazului!
Mii de nervi, înjurături şi ore de aşteptare, astăzi după amiază dinspre Gheorgheni spre Bicaz Chei. Coloana formată în aşteptare pentru trecerea pe Chei... Şofer de Vaslui, a blocat  4 km pe Cheile Bicazului!

Mii de nervi, înjurături şi ore de aşteptare, astăzi după amiază dinspre Gheorgheni spre Bicaz Chei. Coloana formată în aşteptare pentru trecerea pe Chei a fost de mai bine de 4 km. Nimeni nu ştia ce s-a întâmplat. 

Înjurăturile au degenerat în politică, apoi mai rău, când s-a văzut că iniţial, la faţa locului, se deplasase doar Poliţia Locală.

Ce s-a întâmplat? Ne-a mărturisit tot un şofer: „Un idiot de Vaslui a rămas blocat în Chei(!!) , n-a mai putut să pornească, a lăsat maşina acolo, a pus un triunghi în spate şi nu a mai fost de găsit”. Pasatul care a blocat circulaţia avea cutie hidramată. Câţiva şoferi au încercat să-l urnească, dar fără succes. 

Au durat 3 ore până când s-a reuşit deblocarea drumului. Oricum, alte bucurii i-au aşteptat pe şoferi în graniţa Pângăraţi-Alexandru cel Bun, unde fluidizarea circulaţiei a însemnat, pe lângă lungi cozi de maşini,  şi câteva amenzi.

Patru poliţişti au lucrat în zona semaforului, şi, nu de puţine ori, s-a circulat bară la bară. 

Lacul Roşu era sufocat de turişti, Pontonul de la Bicaz, la fel. 

N.R. Imagine preluată de pe internet

 

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.