Şofer de Vaslui, a blocat  4 km pe Cheile Bicazului! Şofer de Vaslui, a blocat  4 km pe Cheile Bicazului!
Mii de nervi, înjurături şi ore de aşteptare, astăzi după amiază dinspre Gheorgheni spre Bicaz Chei. Coloana formată în aşteptare pentru trecerea pe Chei... Şofer de Vaslui, a blocat  4 km pe Cheile Bicazului!

Mii de nervi, înjurături şi ore de aşteptare, astăzi după amiază dinspre Gheorgheni spre Bicaz Chei. Coloana formată în aşteptare pentru trecerea pe Chei a fost de mai bine de 4 km. Nimeni nu ştia ce s-a întâmplat. 

Înjurăturile au degenerat în politică, apoi mai rău, când s-a văzut că iniţial, la faţa locului, se deplasase doar Poliţia Locală.

Ce s-a întâmplat? Ne-a mărturisit tot un şofer: „Un idiot de Vaslui a rămas blocat în Chei(!!) , n-a mai putut să pornească, a lăsat maşina acolo, a pus un triunghi în spate şi nu a mai fost de găsit”. Pasatul care a blocat circulaţia avea cutie hidramată. Câţiva şoferi au încercat să-l urnească, dar fără succes. 

Au durat 3 ore până când s-a reuşit deblocarea drumului. Oricum, alte bucurii i-au aşteptat pe şoferi în graniţa Pângăraţi-Alexandru cel Bun, unde fluidizarea circulaţiei a însemnat, pe lângă lungi cozi de maşini,  şi câteva amenzi.

Patru poliţişti au lucrat în zona semaforului, şi, nu de puţine ori, s-a circulat bară la bară. 

Lacul Roşu era sufocat de turişti, Pontonul de la Bicaz, la fel. 

N.R. Imagine preluată de pe internet

 

Viaţa Nemţeană