Şi-a pierdut viaţa sub tractor. La câteva secunde diferenţă, era în vârful acestuia Şi-a pierdut viaţa sub tractor. La câteva secunde diferenţă, era în vârful acestuia
Un bărbat de 38 de ani, din Gherăeștii Noi, a condus un tractor ce tracta un trailer, pe un drum agricol și a accidentat... Şi-a pierdut viaţa sub tractor. La câteva secunde diferenţă, era în vârful acestuia

Un bărbat de 38 de ani, din Gherăeștii Noi, a condus un tractor ce tracta un trailer, pe un drum agricol și a accidentat mortal un bărbat de 45 de ani, din Gherăești, informează Poliţia Neamţ.

În timpul deplasării, acesta din urmă s-ar fi aflat pe proțapul trailerului, unde s-ar fi dezechilibrat și căzut sub roțile vehiculului.

Echipajul serviciului de ambulanță sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului de 45 de ani, acesta fiind preluat de serviciul de medicină legală, în vederea efectuării necropsiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, polițiștii au constatat că atât tractorul cât și trailerul nu erau înregistrate iar conducătorul acestora, bărbatul de 38 de ani, nu poseda permis de conducere.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

 

Viaţa Nemţeană