Senatorul Eugen Ţapu are de recuperat de la Dorinel Ursărescu 7 miliarde de lei! Senatorul Eugen Ţapu are de recuperat de la Dorinel Ursărescu 7 miliarde de lei!
Fostul deputat şi preşedinte PNL, Dorinel Ursărescu, are datorii către senatorul Eugen Ţapu de 700.000 de lei (7 miliarde vechi), se precizează în declaraţia... Senatorul Eugen Ţapu are de recuperat de la Dorinel Ursărescu 7 miliarde de lei!

Fostul deputat şi preşedinte PNL, Dorinel Ursărescu, are datorii către senatorul Eugen Ţapu de 700.000 de lei (7 miliarde vechi), se precizează în declaraţia de avere depusă la secretariatul Senatului de către Eugen Ţapu. Este un împrumut acordat în nume personal, iar valoare declarată este adusă la zi.

Generos este senatorul şi către PNL Neamţ, cu 63.000 de lei, „sumă din campania electorală„, a spus senatorul.

Dorinel Ursărescu recunoaşte datoria către fostul său coleg de partid. Potrivit declaraţiei de avere depusă la Camera Deputaţilor în urmă cu 7 luni, la rubrica datorii, figurează fix cu suma de 700.000 de lei, din anul 2012, tot an electoral, când cei doi au candidat sub sigla USL. Speranţele senatorului de a lua înapoi cele 7 miliarde de lei, sunt foarte slabe. El nu-şi aminteşte precis termenul de scadenţă, bănuieşte undeva la 3 ani: „O să acţionez pe căile legale, ce să fac…!”, a spus senatorul.

Comentarii preluate de Fb:

Dorina Davidescu Dar din ce surse a reusit dl. Tapu sa faca 7 miliarde lei ca sa imprumute pe cineva cu aceasta suma?
Mugurel Darandoi
Mugurel Darandoi Doamna Mariana Oltean,constat cu bucurie că vă implicați în viața cetății…prin nume și prin atitudine îmi reamintiți că Mama lui Ștefan cel Mare purta numele de Doamna Maria Oltea…ce vreau să vă zic este:transportatorii privați din Casa Domnească numită acum Piatra Neamț,trebuie făcuți acționari la sc”troleibuzul”,societate care are cele mai bune mijloace de transport în comun,din toate punctele de vedere…dacă așa numiții transportatori privați nu vor înțelege că nu se ridică la nivelul cerințelor,îi scoatem de pe piață…cum?!…simplu:cu bani europeni,și bani de-ai noștri,”troleibuzul”să-și extindă parcul auto și,la proximele licitații,să vină cu oferte imbatabile…știu,privații vor face agitație…nu-i bai.
Vă spun și de ce:șoferii lor,foarte capabili,vor fi bucuroși să fie la volanul unui microbuz cum am văzut că are”troleibuzul”…deci,nu se vor pierde locuri de muncă…mai mult,oamenii vor călători în condiții normale…se face tapaj pe chestiune cu”vrem să vă fie ca afară”…mda,dar eu,în Germania,în Spania,în Danemarca,nu am văzut țigăneală ca la noi…

Viaţa Nemţeană