Senatoarea Emilia Arcan: PSD a spus DA pentru stoparea mafiei pădurilor! Senatoarea Emilia Arcan: PSD a spus DA pentru stoparea mafiei pădurilor!
DNA-ul pădurilor sau legea care intenţionează să apere pădurile de infractori, a trecut de Camera Deputaţilor.Senatoarea de Neamţ Emilia Arcan, declară că legea va... Senatoarea Emilia Arcan: PSD a spus DA pentru stoparea mafiei pădurilor!

DNA-ul pădurilor sau legea care intenţionează să apere pădurile de infractori, a trecut de Camera Deputaţilor.
Senatoarea de Neamţ Emilia Arcan, declară că legea va trece şi de Senat, dar că asta se va întâmpla cu susţinerea totală a parlamentarilor PSD, în timp ce liberalii, inclusiv cei de la Neamţ, au dat un vot împotrivă:

La Camera Deputaților a fost dat votul pentru înființarea DNA-ului pădurilor, o instituție care va apăra mediul înconjurător și va lupta cu toți cei care rad codrii seculari de pe suprafața pământului, mânați de interese economice și îmbogățiri peste noapte!

Regret foarte mult că într-un context atât de important pentru țară și viitorul ei, liberalii nu au fost de acord cu apariția DNA-ului pădurilor, pentru ca pădurile să fie protejate de infractori.

În astfel de situații se văd adevăratele lor interese și cât de mult îi preocupă soarta României!

Inițiativa este susținută pe deplin de PSD și cu certitudine va avea trece și de Senat, forul decizional în cazul acestei propuneri legislative, unde noi, social-democrații deținem majoritatea și ținem cu poporul român.

Poate e bine ca nemțenii să știe faptul că, deputații PNL de Neamț, domnii Laurențiu Leoreanu și Mugur Cozmanciuc NU AU VOTAT pentru apariția acestei legi extrem de importantă pentru români și România!
(.. să înțeleg ca sunt de acord cu infractorii care jefuiesc aurul României??)

Trebuie spus răspicat că nu se mai poate și că, prin lege a sosit momentul să stopăm această adevărată mafie a pădurilor, care a adus distrugeri uriașe mediului din România.

Acest proiect nu este un proiect pentru un partid anume, ci este pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare dintre românii care îşi doresc să trăiască într-o ţară în care mediul să fie protejat, respectând legea.

Proiectul votat de prima camera sesizată, unde PNL-iștii nu au binevoit să-și dea votul în favoarea proiectului, trece la Senat, care este cameră decizională și abia după votul dat de senatori, va ajunge la Cotroceni, iar președintele Klaus Iohannis trebuie urgent să promulge legea, care reprezintă o investiție pentru noi toți, într-un viitor mai bun al următoarelor generații.

Viaţa Nemţeană