Senatoarea Emilia Arcan: Nu voi vota în orb starea de alertă! Am înţeles ce îşi doresc românii! Senatoarea Emilia Arcan: Nu voi vota în orb starea de alertă! Am înţeles ce îşi doresc românii!
Subiectul momentului în România- Trebuie sau nu prelungită starea de alertă şi cu ce restricţii?- se dezbate din stradă până în Parlament, cu argumente... Senatoarea Emilia Arcan: Nu voi vota în orb starea de alertă! Am înţeles ce îşi doresc românii!

Subiectul momentului în România- Trebuie sau nu prelungită starea de alertă şi cu ce restricţii?- se dezbate din stradă până în Parlament, cu argumente pro şi contra, însă decizia finală se va da în Parlament.

Senatoarea PSD de Neamţ, Emilia Arcan, a declarat: „Categoric, nu voi vota sub nicio formă prelungirea stării de alertă, așa cum își dorește PNL!”

Parlamentara de Neamţ a argumentat, pe pagina sa de socializare:

Nu voi vota în “orb” ce vrea PNL și președintele Iohannis, fără date epidemiologice concrete şi, mai ales, fără ca premierul Orban să vină cu planul relansării economice!

📌Trebuie urgent un plan de acțiune si masuri pe termen mediu si lung în domeniul sanitar pentru testarea populației, o condiție obligatorie pentru reîntoarcerea rapidă la muncă și reluarea activităților economice,

📌Trebuie luate măsuri urgente in domeniul economic și social, măsuri urgente pentru cetățeni și mediul de afaceri, măsuri urgente pentru protejarea puterii de cumpărare a românilor, măsuri urgente pntru păstrarea locurilor de muncă și limitarea efectelor crizei economice,…asta trebuie sa faca guvernul PNL!

❗️Prelungirea stării de alertă pune definitiv pe butuci mii de firme şi produce sute de mii de şomeri;

❗️Antreprenorii sunt disperaţi de problemele cu care se confruntă;

❗️Guvernul PNL Orban s-a bătut cu pumnul în piept că din 15 iunie reporneşte zonele cele mai chinuite ale economiei, turism şi HORECA preşedintele le-a spus ieri, rânjind, NICHT.
Iată;
👎NU măsuri de susţinere fiscală,
👎NU credite bancare,
👎DA restricţii în continuare.
👎Încă 150 de mii de români riscă să rămână pe drumuri din cauza prelungirii stării de urgenţă. Nu sunt doar restaurante, cafenele, cofetării ori patiserii, sunt şi zeci de mii de furnizori din servicii, transport, agricultură sau alte domenii
.

❗️Acest lucru amplifică criza şi ne duce la milionul de şomeri până în luna iulie!

Am înţeles ce-şi doresc românii şi eu nu voi fi părtaşă la jocurile meschine ale PNL, care sunt ascunse sub umbrela pandemiei și niciodată nu voi accepta ca drepturile românilor să fie călcate în picioare!

Viaţa Nemţeană