Senatoarea Emilia Arcan: Am votat pentru DNA-ul pădurilor!Stop despăduririi României! Senatoarea Emilia Arcan: Am votat pentru DNA-ul pădurilor!Stop despăduririi României!
Senatoarea de Neamţ Emilia Arcan, anunţă că marţi, în şedinţa de plen a Senatului României, s-a dezbătut şi adoptat legea care permite înfiinţarea DNA-urilor... Senatoarea Emilia Arcan: Am votat pentru DNA-ul pădurilor!Stop despăduririi României!

Senatoarea de Neamţ Emilia Arcan, anunţă că marţi, în şedinţa de plen a Senatului României, s-a dezbătut şi adoptat legea care permite înfiinţarea DNA-urilor pădurilor şi care pune:
STOP defrișărilor ilegale!
STOP despăduririi României!
STOP poluării aerului!
STOP inundațiilor provocate de tăierile ilegale ale pădurilor!
STOP distrugerii habitatelor naturale ale viețuitoarelor din păduri!

A fost un vot decizional pentru înființarea DNA-ului pădurilor, o instituție care va apăra mediul înconjurător. Nu este o lege pentru un partid anume, ci este pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare dintre românii care îşi doresc să trăiască într-o ţară în care mediul, aerul, apa si codrul să fie protejate, respectându-se legea”.

Infracțiunile de mediu, tăierile haotice si ilegale , transportul ilegal de lemn din pădurile României, sunt problemele reale și majore pe care România le are și care au devenit tot mai persistente în ultima vreme.

Este important de ştiut că, într-un context atât de important pentru țară și viitorul ei, parlamentarii deputaţi liberali din Camera Deputaţilor, prima camera sesizată, au fost ÎMPOTRIVA legii apariției DNA-ului pădurilor, pentru ca pădurile să fie protejate de infractori si stopată adevărata mafie a pădurilor, care a adus distrugeri uriașe mediului din România, mânați de interese economice și îmbogățiri peste noapte!

„În astfel de situații se văd adevăratele interese ale PNL-ului și cât de mult îi preocupă soarta României! Marţi, legea a fost adoptată de Senat, fiind cameră decizională, lege susținută pe deplin de senatorii PSD, urmând să ajungă la Cotroceni, iar președintele Klaus Iohannis trebuie urgent să promulge legea, care reprezintă o investiție pentru noi toți, într-un viitor mai bun al următoarelor generații”, a precizat parlamentara PSD de Neamţ.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.