Sărbătoare la Organizaţia Judeţeană de Pensionari Sărbătoare la Organizaţia Judeţeană de Pensionari
  Sâmbătă, la Ştrandul Tineretului din Piatra Neamţ, Filiala Neamţ a Pensionarilor din România a organizat o agapă cu ocazia Sf. Dumitru, profitând şi... Sărbătoare la Organizaţia Judeţeană de Pensionari

 

Sâmbătă, la Ştrandul Tineretului din Piatra Neamţ, Filiala Neamţ a Pensionarilor din România a organizat o agapă cu ocazia Sf. Dumitru, profitând şi de faptul că tot la ştrand, a fost festivitatea de închidere a anului competiţional ecvestru.

La invitaţia preşedintelui organizaţiei Neamţ, Ştefan Popa, au răspuns mai mulţi pensionari, mai ales că noul preşedinte a reuşit să amenajeze în ştrand, la Baza Hipică, cu sprijinul lui Costache Lupu şi al Primăriei, un loc special pentru persoanele trecute de tinereţe, unde să socializeze.

„Încerc şi sper să reuşim să ne întâlnim cât mai des, să socializăm, să deschidem căi de comunicaţii cu autorităţile locale şi judeţene, astfel încât să dinamizăm activitatea oraganizaţiei şi a membrilor noştri. Acum, am făcut acest eveniment cu ocazia Sf. Dumitru dar şi la invitaţia profesorului Costache Lupu, cu ocazia festivităţii care are loc la Baza Hipică. După cum vedeţi, ne-a vizitat şi domnul primar, căruia îi mulţumim. Îi mulţumim şi dl. Costache Lupu pentru acest spaţiu unde noi putem să ne întâlnim în sezonul cald. Încă e vreme frumoasă şi ne bucurăm de ea”, a spus preşedintele Ştefan Popa.

Peste 640 de pensionari din Neamţ sunt înscrişi cu carnet în organizaţie. În vară, Filiala Judeţeană Neamţ a Pensionarilor din România a încheiat un parteneriat cu o clinică privată pentru efectuarea gratuită, a unor analize ce ţin cu precădere de vârsta a III-a.

 

Viaţa Nemţeană