S-a mărit preţul la transportul în comun din Piatra Neamţ. Programul afişat tot nu corespunde cu realitatea S-a mărit preţul la transportul în comun din Piatra Neamţ. Programul afişat tot nu corespunde cu realitatea
De la 1 noiembrie preţul unui bilet pe mijloacele de transport în comun din Piatra Neamţ este de 2,50 lei, mai scump cu 50... S-a mărit preţul la transportul în comun din Piatra Neamţ. Programul afişat tot nu corespunde cu realitatea

De la 1 noiembrie preţul unui bilet pe mijloacele de transport în comun din Piatra Neamţ este de 2,50 lei, mai scump cu 50 de bani. A durat ceva până când şoferii au reuşit să explice că anunţul cu majorarea este pus pe maşini de o lună de zile, călătorii întind doi lei, unii insistă „să rămână atâta, cobor la prima„. Uneori merge, alteori, nu.

Problema este alta: programul de pe afişaj nu corespunde cu cel real. Pe unele trasee ar circula vreo 3 maşini în 30 minte, în realitate, nu circulă nici una.

Nu ar strica o actualizare. De către operatorii de transport, pentru că, se pare, problema e în curtea lor. Sau autoritatea care patronează sistemul, situată undeva între Primărie – Urbtrans, să ia măsuri pentru ca lucrurile să meargă corect. Dacă nu are cadru normativ, să-l facă. Pentru că are astfel de cadru pentru salarii. 

Şi nu credem că e în intenţia cuiva să-şi bată joc de pietreni, lăsându-i să aştepte şi peste 30 minute de la ora afişată, prin staţii, iar Primăria să nu aibă chiar nici un cuvânt de spus. 

 

Viaţa Nemţeană