S-a mărit preţul la transportul în comun din Piatra Neamţ. Programul afişat tot nu corespunde cu realitatea S-a mărit preţul la transportul în comun din Piatra Neamţ. Programul afişat tot nu corespunde cu realitatea
De la 1 noiembrie preţul unui bilet pe mijloacele de transport în comun din Piatra Neamţ este de 2,50 lei, mai scump cu 50... S-a mărit preţul la transportul în comun din Piatra Neamţ. Programul afişat tot nu corespunde cu realitatea

De la 1 noiembrie preţul unui bilet pe mijloacele de transport în comun din Piatra Neamţ este de 2,50 lei, mai scump cu 50 de bani. A durat ceva până când şoferii au reuşit să explice că anunţul cu majorarea este pus pe maşini de o lună de zile, călătorii întind doi lei, unii insistă „să rămână atâta, cobor la prima„. Uneori merge, alteori, nu.

Problema este alta: programul de pe afişaj nu corespunde cu cel real. Pe unele trasee ar circula vreo 3 maşini în 30 minte, în realitate, nu circulă nici una.

Nu ar strica o actualizare. De către operatorii de transport, pentru că, se pare, problema e în curtea lor. Sau autoritatea care patronează sistemul, situată undeva între Primărie – Urbtrans, să ia măsuri pentru ca lucrurile să meargă corect. Dacă nu are cadru normativ, să-l facă. Pentru că are astfel de cadru pentru salarii. 

Şi nu credem că e în intenţia cuiva să-şi bată joc de pietreni, lăsându-i să aştepte şi peste 30 minute de la ora afişată, prin staţii, iar Primăria să nu aibă chiar nici un cuvânt de spus. 

 

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.