Roman: fostul primar liberal anunţă candidatura sub umbrela PSD-ALDE-PPU Roman: fostul primar liberal anunţă candidatura sub umbrela PSD-ALDE-PPU
Lucian Micu, al cărui mandat la Primăria Roman a încetat de drept (a pierdut un proces cu ANI), s-a supărat pe partidul care l-a... Roman: fostul primar liberal anunţă candidatura sub umbrela PSD-ALDE-PPU

Lucian Micu, al cărui mandat la Primăria Roman a încetat de drept (a pierdut un proces cu ANI), s-a supărat pe partidul care l-a susţinut în funcţia de primar – PNL- şi şi-a anunţat candidatura, în această după amiază, în Alianţa pentru Modernizarea Neamţului PSD-ALDE-PPU.

(sursa foto: vestea.net)

Lucian Micu a declarat, în această seară, pe pagina sa facebook:

Nu vreau să stric planurile nimănui, nu bat pe la ușile tuturor partidelor doar pentru că am cele mai multe șanse reale să câștig. Am fost invitat de PSD să candidez din partea formațiunii și am acceptat.

Au mai fost candidați care s-au perindat pe la mai multe partide și nu și-au turnat cenușă-n cap. Nu e niciun secret că eu am fost în PSD și apoi în PNL, mă întorc în PSD. Eu am adus bani pentru Roman și pe vremea PSD, și pe vremea PNL și am știut să atrag și fonduri europene. Să fie traseismul ultima problemă a Romanului. O Primărie este condusă de un om. Priceput. Cine își închipuie că ajunge primar și imediat face ceva, în Primărie sau în oraș, este naiv. Până te pui la punct cât de cât cu ce ai de făcut, până citești ceea ce semnezi – și ai sute de hârtii de semnat zilnic – durează și depinde de capacitatea fiecăruia cât poate acumula. Abia apoi poți să gândești proiecte reale pentru oraș.

Eu am parcurs toți acești pași, am dovedit ceea ce știu și ce pot. Și candidez. Să se facă voia Romanului!”

Viaţa Nemţeană