Restaurantul UNIC-Cocoşul de Aur, gazdă pentru un eveniment cu totul special! Restaurantul UNIC-Cocoşul de Aur, gazdă pentru un eveniment cu totul special!
Un eveniment special, caritabil, a avut loc astăzi, la restaurantul Cocoşul de Aur (UNIC), acolo unde, circa 20 de copii au expus tablourile lor,... Restaurantul UNIC-Cocoşul de Aur, gazdă pentru un eveniment cu totul special!

Un eveniment special, caritabil, a avut loc astăzi, la restaurantul Cocoşul de Aur (UNIC), acolo unde, circa 20 de copii au expus tablourile lor, au dansat, fiecare dintre ei, pentru un scop caritabil.

Evenimentul, organizat de psihologul Ana Angela Gherasim, cu spijinul Restaurnatului UNIC-Cococşul de Aur, care a oferit un spaţiu generos şi un cadru adecvat evenimentelor caritabile, a fost dedicat unor copii. 

Vom spune despre aceşti copii şi lucrările lor, ce a spus şi psihologul Ana Gherasim: „Ce se află în spatele picturilor realizate? Un lung proces de dezvoltare personală, pe parcurusl căreia au ieşit la suprafaţă şi au fost împărtăşite poveşti de viaţă. În cadrul grupului, fiecare din aceste suflete tinere, au învăţat, cu curaj şi determinare să gestioneze emoţii intense, precum teama, furia, tristeţea, deznădejdea”.

„Donaţie cu donaţie, mângâiere cu mângâiere, încurajare cu încurajare, vom contribui la creşterea stimei de sine, a motivaţiei şi speranţei acestor copii”.

„Ne bucurăm că am sprijinit acest eveniment, aici, la UNIC-Cocoşul de Aur. Suntem deschişi pentru a găzdui o gamă diversificată de evenimente, să oferim un spaţiu generos şi pentru manifestări caritabile. Copiii s-au bucurat în mod special, dar şi invitaţii noştri. Vrem ca acest loc devenit tradiţional în Piatra Neamţ să fie deschis pentru toată lumea, pentru că avem aici, la UNIC, tot ce trebuie. După cum vedeţi, şi vremea a ţinut cu noi, a fost frumos şi bine pentru toată lumea! Mulțumim Centrului de Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, doamnei directoarei Carmen Năstasă, pentru suportul acordat și pentru echipa de dansuri grecești coordonata de Nicoleta Vinerica”, a spus Cristi Ouatu, gazda manifestării. 

 

Viaţa Nemţeană