Respect: Tot seniorii! Pensionarii s-au apucat să cureţe albia Cuejdiului! Respect: Tot seniorii! Pensionarii s-au apucat să cureţe albia Cuejdiului!
Educaţi în spiritul muncii (chiar dacă pe timpuri i se spunea patriotică, iar acum comozii, ca să nu spunem altfel, râd de această expresie),... Respect: Tot seniorii! Pensionarii s-au apucat să cureţe albia Cuejdiului!

Educaţi în spiritul muncii (chiar dacă pe timpuri i se spunea patriotică, iar acum comozii, ca să nu spunem altfel, râd de această expresie), pensionarii s-au apucat de treabă pe albia Cuejdiului, în spatele fostului Bazar din Dărmăneşti (RATUC). 

Trei camioane cu gunoi au fost încărcate ieri cu gunoaiele de pe albia Cuejdiului. Acţiunea s-a derulat cu sprijinul Primăriei Piatra Neamţ şi a fost iniţiată de Uniunea Judeţeană a Pensionarilor şi  Persoanelor Vârstnice din Neamţ, condusă de Ştefan Popa şi Clubul Seniorilor Neamţ, condus de Mihai Andriş. 

Am vorbit cu domnul primar Dragoş Chitic şi i-am cerut sprijinul pentru transportul deşeurilor strânse. A venit lângă noi şi dl. consilier Bârjoveanu. Vreau să vă spun că am strâns trei camioane de gunoi şi încă a mai rămas ceva de luat. Dl. primar a vorbit cu cei de la Salubritas care au preluat gunoiul. Am făcut acolo o curăţenie…”, a spus Ştefan Popa.

Nu munca i-a deranjat pe aceşti oameni inimoşi, ci nesimţirea, deşi ei s-au exprimat mai elegant: „O actiune reusită, dar care totuși ne-a lasat o impresie negativă față de atitudinea unor semeni de-ai nostri care aruncă tone de gunoaie, peturi din plastic, obiecte casnice si chiar mobilier in albia râului. Sa sperăm ca vor lua aminte, dar si pozitie față cei care ignoră regulile bunului simț in mentinerea curățeniei.”, a spus Mihai Andriş. 

Viaţa Nemţeană