PSD Neamţ se pregăteşte de alegeri PSD Neamţ se pregăteşte de alegeri
Program de audienţe, întâlniri cu cetăţenii, repartizări de sarcini, sunt doar câteva din subiectele Biroului Permanent Județean PSD Neamț „unde, împreună cu ceilalți colegi... PSD Neamţ se pregăteşte de alegeri

Program de audienţe, întâlniri cu cetăţenii, repartizări de sarcini, sunt doar câteva din subiectele Biroului Permanent Județean PSD Neamț „unde, împreună cu ceilalți colegi am analizat modul în care se desfășoară activitățile politice inițiate de organizațiile locale”, a scris Ionel Arsene, şeful principalului partid din Neamţ.

„Totodată, am discutat despre felul în care responsabilii de coordonare a activităților în teritoriu își îndeplinesc sarcinile și despre strategiile ce urmează a fi aplicate în scopul câștigării alegerilor.

Este important să realizăm că nemțenii merită să le fie reprezentate interesele cu maximă responsabilitate, așa cum o facem zi de zi, atât prin actul de guvernare, cât și prin politicile administrative adoptate în județul nostru”, a precizat Arsene.

PSD îşi doreşte noi membri, şi, evident, mai mulţi simpatizanţi:

„Îmi doresc să nu îi dezamăgim pe nemțeni și de aceea, îi invit să ni se alăture ca membri de partid ori ca simpli simpatizanți, deoarece prin implicarea noastră a tuturor, vom avea succes. Toate organizațiile locale, le vor răspunde solicitărilor, fie că este vorba despre înscrieri în audiențe, idei sau propuneri de proiecte, ori inițiative ce pot ajuta comunitatea noastră.

Le mulțumesc colegilor pentru prezență și implicare!”

Viaţa Nemţeană