PSD Neamţ: întâlnire a organizaţiei seniorilor PSD Neamţ: întâlnire a organizaţiei seniorilor
Miercuri, seniorii (O.P.S.D.Neamt). din PSD s-au întâlnit într-o şedinţă a Comitetului Executiv la care a participat şi senatoarea Emilia Arcan. Pe lângă problemele curente s-a... PSD Neamţ: întâlnire a organizaţiei seniorilor

Miercuri, seniorii (O.P.S.D.Neamt). din PSD s-au întâlnit într-o şedinţă a Comitetului Executiv la care a participat şi senatoarea Emilia Arcan. Pe lângă problemele curente s-a vorbit despre măsurile economice și sociale ce vizează persoanele vârstnice şi despre cele două scrutine de anul acesta.
Am vorbit cum putem reuși împreuna – ei, noi, femeile social-democrate, tinerii din PSD – să ne organizăm pentru pregătirea și succesul în alegerile europarlamentare și în cele prezidențiale care urmează. 
Am încredere în ei și sunt convinsă că ne vor fi de mare ajutor în urmatoarea perioada de alegeri, scrutinele electorale care se apropie, așa cum ne-au fost mereu aproape şi impicaţi cu profesionalism.
Sunt extraordinari colegii mei seniori social democraţi, pe care îi respect pentru toată munca lor, pentru toate realizările, pentru tot ceea ce au făcut pentru noi, generațiile mai tinere, pentru țara noastră.
Datorită întregii lor munci, merită tot respectul nostru!„, a spus senatoarea Emilia Arcan.

Viaţa Nemţeană