PSD Neamţ are ministru! PSD Neamţ are ministru!
Ilan Laufer este cel mai nou membru al organizaţiei PSD Neamţ, şi unul dintre cei mai importanţi: este ministrul în Ministerul pentru Mediul de... PSD Neamţ are ministru!

Ilan Laufer este cel mai nou membru al organizaţiei PSD Neamţ, şi unul dintre cei mai importanţi: este ministrul în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Peformanţa îi aparţine organizaţiei judeţene Neamţ, spune şeful acesteia, Ionel Arsene, pentru că această organizaţie l-a susţinut pe Laufer pentru funcţia de ministru.

Am votat, în BPJ, primirea în organizaţia PSD Neamţ a domnului ministru Ilan Laufer, căruia îi spun, şi cu această ocazie, bun venit”, a declarat, în debutul conferinţei de presă, Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

Am convingerea că venirea domnului ministru în PSD va aduce un mare plus în organizaţie, iar în plan administrativ, sprijinirea unor proiecte deosebit de importante pe care Consiliul Judeţean Neamţ şi autorităţile publice locale le vor implementa”, a precizat şeful PSD Neamţ.

Suntem fericiţi, eu şi colegii mei, că am reuşit să facem o achiziţie atât de importantă pentru organizaţie.  Organizaţia PSD Neamţ l-a sprijinit pe dl. Ilan Laufer în această funcţie din care va face tot ce trebuie pentru mediul de afaceri”, a mai spus Ionel Arsene.

„Vin în organizaţia din Neamţ foarte bucuros, mă simt ca acasă, am avut parte de o primire extraordinară. Ce pot să vă spun este faptul că tot suflul şi toată puterea mea vor ajunge şi în Neamţ. Este organizaţia care m-a propus şi mi se pare absolut normal să o susţin în toate proiectele pe care le are”, a spus ministrul.

Viaţa Nemţeană