Procurorii anti-corupţie, descindere în secţia de ortopedie a Spitalului Neamţ Procurorii anti-corupţie, descindere în secţia de ortopedie a Spitalului Neamţ
La Secţia Ortopedie au loc percheziţii legate de acte de corupţie de care sunt suspectaţi cel puţin doi medici, spun surse din secţie. Procurorii... Procurorii anti-corupţie, descindere în secţia de ortopedie a Spitalului Neamţ

La Secţia Ortopedie au loc percheziţii legate de acte de corupţie de care sunt suspectaţi cel puţin doi medici, spun surse din secţie.

Procurorii Directiei Generale Anticoruptie Neamt, însoţiţi  de jandarmi au intrat în secţie după orele 10,30. La ridicarea dosarelor s-a cerut prezenţa a două persoane desemnate de directorul spitalului.

Potrivit Mediafax, ”Sunt nişte activităţi în derulare care au loc împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ”, a declarat Sarmiza Fetcu, purutător de cuvânt DGA Neamţ. Managerul Spitalului Judeţean Neamţ, Codruţ Munteanu, a declarat, la rândul său, că percheziţiile au loc la secţia de Ortopedie şi în ambulatorul de specialitate de pe lângă cabinetul de Ortopedie”.

„E o secţie în care ne-am implicat direct, discutând de fiecare data cu adresabilitate permanentă în creştere şi cu care am avut probleme în a gestiona un piculeţ fluenţa actului medical şi adresabilitatea promptă la urgenţele care veneau una dupa alta. Şi atunci, poate ca au scăpat ceva amănunte, dar poziţia noastră, a conducerii spitalului, a ordonatorului principal de credite e moralitatea şi verticalitatea şi respectul pentru dreptul salarial pe care il primim fiecare si pentru corectitudine si pentru pacient”, a precizat Codrut Munteanu directorul Spitalului Judeţean Neamţ, pentru Digi24.

Nu există nici un comunicat al DGA Neamţ.

Viaţa Nemţeană