Primarului de Piatra îi place Graffiti Primarului de Piatra îi place Graffiti
Primarul Dragoș Chitic l-a felicitat pe președintele Asociației de Dezvoltare și Inovare in Europa, Dan Brașoveanu pentru proiectul prin care a dat o pată... Primarului de Piatra îi place Graffiti

Primarul Dragoș Chitic l-a felicitat pe președintele Asociației de Dezvoltare și Inovare in Europa, Dan Brașoveanu pentru proiectul prin care a dat o pată de culoare albiei Cuiejdiului. Primarul a discutat cu președintele A.D.I.E etapele extinderii acestui proiect și realizarea de proiecte asemănătoare în alte locații cu sprijinul financiar al Primăriei Piatra-Neamț, informează un comunicat de presă al Primăriei Piatra Neamţ.

Artiștii Biduc Biduk și Pulsar Sinaps au realizat prima pictură murală e amploare din Piatra-Neamț, o lucrare graffiti de aproximativ 170 m², pe unul din malurile Cuejdiului. Ea poate fi văzută în dreptul staţie PECO de pe Orhei.  Graffiti-ul este un mesaj profund în strânsă legătură cu viața și cultura urbană, manifestându-se sub formă de artă vizuală de dimensiuni mari, realizat cu ajutorul spray-urilor.

Viaţa Nemţeană