Primarul Dragoş Chitic, gest de onoare în PNL: demisie din toate funcţiile politice! Primarul Dragoş Chitic, gest de onoare în PNL: demisie din toate funcţiile politice!
Dragoş Chitic, până de curând preşedinte al organizaţiei PNL Piatra Neamţ, şi-a dat astăzi demisia de onoare din toate funcţiile politice. El urmează exemplul... Primarul Dragoş Chitic, gest de onoare în PNL: demisie din toate funcţiile politice!

Dragoş Chitic, până de curând preşedinte al organizaţiei PNL Piatra Neamţ, şi-a dat astăzi demisia de onoare din toate funcţiile politice.

El urmează exemplul lui Ludovic Orban, care a demisionat din funcţiile PNL la nivel naţional, până la rezilvarea problemelor cu Justiţia.

Dragoş Chitic:

Am luat decizia de a ma autosuspenda din functiile politice pe care le detin in PNL până la momentul in care imi voi demonstra nevinovatia in instanta de apel. Este o decizie fireasca si vreau sa multumesc colegilor mei liberali si pietrenilor care si-au exprimat, in ceea ce ma priveste, încrederea si sustinerea. Răman membru PNL, sunt alaturi de partid si voi sprijini echipa liberala de la Neamt pentru a castiga bataliile electorale care urmeaza. Imi continui cu devotament si in acelasi ritm sustinut, pana la expirarea mandatului dat de pietreni, activitatea administrativa din functia de primar al acestui oras pentru rezolvarea problemelor comunitatii si pentru implementarea proiectelor care vor dezvolta accelerat orasul nostru în următorii ani”.

Viaţa Nemţeană