Primarul de Roznov vrea cel de al şaselea mandat! Sub sigla Pro România Primarul de Roznov vrea cel de al şaselea mandat! Sub sigla Pro România
Ionel Ciubotaru, primarul oraşului Roznov, va candida pe 27 septembrie pentru un nou mandat, care ar fi cel de al şaselea din cariera sa... Primarul de Roznov vrea cel de al şaselea mandat! Sub sigla Pro România

Ionel Ciubotaru, primarul oraşului Roznov, va candida pe 27 septembrie pentru un nou mandat, care ar fi cel de al şaselea din cariera sa politică.

Roznovul este un oraş aparte, care şi-a dobândit statutul urbanistic în anul 2003, prin insistenţele lui Ionel Ciubotaru, care şi-a dorit acest statut pentru atragerea unor fonduri de dezvoltare destinate exclusiv oraşelor.

Aflat la graniţa dintre rural şi urban, Roznovul a avut nevoie de investiţii masive în infrastructură, de gaz metan, pe care primarul a reuşit să le aducă şi încă mai are nevoie de altele.

Ionel Ciubotaru, care ne declarase într-un interviu realizat cu ani în urmă că vrea să fie primar pe viaţă, acum ne-a declarat că vrea să fie primar şi în al şaselea mandat. Şi că are şanse de reuşită de 99,5%. Partidul sub sigla căruia candidează este Pro România, care are un nucleu puternic la Roznov, în organizarea fiicei sale, Mădălina Ciubotaru.

Mădălina Ciubotaru şi Liviu Harbuz

Mădălina a părăsit PSD pentru proiectul Ponta-Harbuz, şi a constituit filiala Pro România la Roznov.

Din echipa cu care a candidat în 2016, mai candidează alături de el „doi foşti consilieri PSD care au fost excluşi pentru că au votat alături de PNL un proiect de hotârâre privind organizarea unui festival de iarnă”, spune Ionel Ciubotaru.

Viaţa Nemţeană