Primarul de Roznov despre plecarea fiicei sale din PSD: „E matură, decide singură ce face!” Primarul de Roznov despre plecarea fiicei sale din PSD: „E matură, decide singură ce face!”
Ionel Ciubotaru, primarul oraşului Roznov, PSD-ist cu state vechi (chiar foarte vechi, cu o singură întrerupere, în era Pinalty când primarii au fost invitaţi... Primarul de Roznov despre plecarea fiicei sale din PSD: „E matură, decide singură ce face!”

Ionel Ciubotaru, primarul oraşului Roznov, PSD-ist cu state vechi (chiar foarte vechi, cu o singură întrerupere, în era Pinalty când primarii au fost invitaţi în masă să plece spre PDL), nu are prea multe de comentat pe marginea deciziei fiicei sale, Mădălina Ciubotaru, aceea de a părăsi PSD şi a pleca spre Pro România.

Mădălina Ciubotaru datorează influenţei tatălui său o incursiune politică (şi nu numai) pozitivă, de aceea s-a şi pus firesc întrebarea în ce măsură Ionel Ciubotaru, a influenţat – sau nu – şi decizia ei de a demisiona din PSD şi din Consiliul Judeţean.

Ei bine, primarul de Roznov a declarat pentru Viaţa Nemţeană că nu a discutat această problemă cu fiica sa, nici nu vrea să discute pe marginea subiectului, dacă e de acord sau nu. „Nu este problema mea. E majoră, e matură, decide singură ce face. Mi s-a părut elegant că a anunţat public faptul că proiectele sale sunt incompatibile cu funcţia de consilier. Nu trebuie să se consulte cu mine, e treaba ei”.

Pe de altă parte, Ionel Ciubotaru nu doreşte să plece din PSD, cel puţin aşa ne-a declarat. E adevărat că o plecare din PSD ar echivala cu pierderea funcţiei de primar, iar partidului Pro România sau oricărui alt partid îi trebuie, la alegerile din 2020, un primar în funcţie.

Ionel Ciubotaru are în continuare credit în Roznov. Ca viitor candidat, vine cu un bagaj bogat: străzi asfaltate, gaz metan, apă şi lucrarea de pe Cracău, modernizarea instituţiilor, pentru cine îşi mai aduce aminte cum era Roznovul în urmă cu 10-20 de ani.

(În imagine Ionel şi Mădălina Ciubotaru)

Viaţa Nemţeană