Primarul de Roznov despre focarul de la cămin: Asimptomatici? 11 bătrâni sunt luaţi cu ambulanţa!! Primarul de Roznov despre focarul de la cămin: Asimptomatici? 11 bătrâni sunt luaţi cu ambulanţa!!
Informaţiile care vin despre Căminul de Bătrâni Roznov, acolo unde este un focar de coronavirus, sunt sub semnul tăcerii de la autorităţile abilitate şi... Primarul de Roznov despre focarul de la cămin: Asimptomatici? 11 bătrâni sunt luaţi cu ambulanţa!!

Informaţiile care vin despre Căminul de Bătrâni Roznov, acolo unde este un focar de coronavirus, sunt sub semnul tăcerii de la autorităţile abilitate şi vin în forme complet diferite de la directorul căminului Romeo Panaitescu, de o parte, şi primarul municipiului Ionel Ciubotaru, de cealaltă parte.

Panaitescu, cunoscut şi pentru opoziţia inclusiv politică pe care i-o face primarului, a declarat că este vorba despre vreo 30 de persoane asimptomatice.

Citeste şi:

Primarul, însă, a relatat cu totul şi cu totul altceva:

Marţi, au fost testaţi 47 de beneficiari şi trei din personal. Rezultatele sunt că au fost confirmaţi: 41 beneficiari şi unul dintre angajaţi. Se prelevează teste şi pentru ceilalţi angajaţi şi personalul contractual, am trimis la DSP, urmează să fie testaţi.

Asimptomatici? 11 bătrâni sunt preluaţi de ambulanţă: ieri, a luat ambulanţa 5 persoane care prezentau forma mai grave, urmând ca astăzi să mai preia 6. Vreau să înţelegeţi că este vorba şi despre despre persoane care nu pot merge pe picioarele lor. Tuturor li se luau temperatura zilnic. Eu am tras un semnal de alarmă încă de acum două săptămâni, pentru că am primit informaţii că acolo nu ar fi prea în regulă şi sunt persoane care au temperatură şi atunci i-am spus directorului Panaitescu.

Eu nu contest un rezoltat oficial, nu am căderea asta, atunci ar fi o anarhie în toată ţara.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.