Primarul de Piatra în vizită la ONG-uri Primarul de Piatra în vizită la ONG-uri
Primarul Dragoș Chitic a efectuat astăzi o vizită la sediul Asociației C.R.E.E.D. (CENTRUL DE RESURSE ECONOMICE ŞI EDUCAŢIE PENTRU DEZVOLTARE) de pe Aleea Tineretului... Primarul de Piatra în vizită la ONG-uri

Primarul Dragoș Chitic a efectuat astăzi o vizită la sediul Asociației C.R.E.E.D. (CENTRUL DE RESURSE ECONOMICE ŞI EDUCAŢIE PENTRU DEZVOLTARE) de pe Aleea Tineretului nr. 7, spațiu pus la dispoziția asociației de către Primăria Piatra-Neamț pe o durată de trei ani, începând cu data de 25.10.2014, informează Primăria Piatra Neamţ într-un comunicat de presă. Scopul vizitei a fost găsirea unei soluții pentru dezvoltarea acestui  parteneriat prin implicarea unui număr mai mare de ONG-uri din Piatra-Neamț care să desfășoare proiecte în acest spațiu.

         „Îmi doresc o îmbunătățire continuă a relației administrației locale cu societatea civilă și implicarea tinerilor din Piatra-Neamț în viața comunității și activități de dezvoltare personală. Pe această cale invit ONG-urile din Piatra-Neamț la o întâlnire pentru a găsi cea mai bună soluție pentru ca acest spațiu să poată fi folosit la potențial maxim” a declarat Dragoș Chitic. Întâlnirea va avea loc marți, 8 august, ora 12:00 la sediul din Aleea Tineretului nr. 7.

          Tot astăzi, primarul Dragoș Chitic a vizitat și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Piața Petrodava, pentru a se asigura de calitatea serviciilor furnizate turiștilor.

         „Centrul de Informare Turistică funcționează deja de un an și jumătate și am primit chiar și eu feedback din partea turiștilor care au trecut pe aici. Au fost păreri pozitive, dar sunt și multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim. Turiștii care au vizitat Centrul vor primi lunar informații despre ofertele operatorilor economici din turism din Piatra-Neamț și împrejurimi, precum și despre atracțiile turistice și evenimente. Îi invit pe toți agenții economici din turism să profite de ocazie și să își promoveze ofertele cu materiale informative la Centrul de Informare Turistică și prin intermediul acestui newsletter” a adăugat primarul Dragoș Chitic.

         În anul 2016 Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a avut un număr de  4271 de vizitatori și ne așteptăm la o creștere a numărului de vizitatori anul acesta cu 50 %.

Viaţa Nemţeană