Primarul de Piatra, demis! Chitic: Sunt un om puternic si nu mă voi lăsa intimidat! Primarul de Piatra, demis! Chitic: Sunt un om puternic si nu mă voi lăsa intimidat!
Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a fost demis de prefectul George Lazăr pe motivul trecerii la alt partid. Nu este o noutate, cu... Primarul de Piatra, demis! Chitic: Sunt un om puternic si nu mă voi lăsa intimidat!

Primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a fost demis de prefectul George Lazăr pe motivul trecerii la alt partid.

Nu este o noutate, cu câteva zile, în urmă, tot pe motivul schimbării formaţiunii politice, au fost demişi primarii de la Alexandru cel Bun, Bahna, Timișești și Roznov, chiar dacă, de exemplu, cel de la Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, a trecut chiar la formaţiunea politică – PNL- care-l susţine pe prefect.

Tot astăzi, în conferinţă de presă, prefectul a mai anunţat demiterea primarilor Barna Marinel – Bodești, Sorin Ouatu -Ștefan cel Mare și Mihai Cazimir -Boghicea.

Replica primarului Dragoş Chitic a venit pe pagina sa facebook:

„Am văzut că adversarii mei politici îşi doresc cu orice preţ încetarea mandatului meu de primar, pentru că sunt candidat din partea altui partid. În orice ţară civilizată din lume poţi candida de la formaţiunea politică care ţi se potriveşte şi în care ai încredere că poți să iți pui în practică proiectele. În România unii interpretează că nu ar fi aşa. Asta e “politica” la noi, dacă eşti în partidul lor eşti bun, dacă ai altă opţiune politică, nu mai eşti bun şi trebuie să fii hărțuit și să se încerce prin orice mijloace intimidarea ta. Sunt un om puternic si nu mă voi lăsa intimidat, indiferent de metodele folosite.
🔸️Unii dintre contracandidaţii mei, văzând că nu au nicio şansă de a mă schimba prin vot, ales de oameni, în mod democratic, apelează la cele mai murdare metode pentru a face acest lucru. Le transmit răspicat: dacă aşa interpretaţi voi legea, atunci încetaţi-mi mandatul, în dispreţ total faţă de ceea ce-și doresc acum cetățenii orașului și ce au votat pietrenii în urmă cu patru ani!”(text integral pe https://www.facebook.com/dragos.chitic)

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.