Primarul Chitic: „Am prieteni care mi-au povestit tragedia prin care au trecut!”(Coronavirus) Primarul Chitic: „Am prieteni care mi-au povestit tragedia prin care au trecut!”(Coronavirus)
Dragi pietreni, Vă transmit acest mesaj din suflet și din respectul pe care vi-l port în calitatea cu care m-ați onorat, de a fi... Primarul Chitic: „Am prieteni care mi-au povestit tragedia prin care au trecut!”(Coronavirus)

Dragi pietreni,

Vă transmit acest mesaj din suflet și din respectul pe care vi-l port în calitatea cu care m-ați onorat, de a fi primarul dumneavoastră.

Este vorba despre criza sanitară pe care o traversează întreaga omenire și care, vă spun, este în continuare o problemă îngrijorătoare, gravă și reală.

Virusul ucigaș este din plin încă prezent și reprezintă un pericol major pentru fiecare dintre noi.

O demonstrează opiniile specialiștilor, raportările zilnice și miile de persoane care au suferit sau suferă în prezent din cauza covid 19.

(Nota red: Sunt 10 noi cazuri de infectări cu noul coronavirus în Neamţ în ultimele 24 de ore, şi 1119 în ţară, informează Grupul de Comunicare Strategică. Începând de la jumătatea lunii martie şi până astăzi, 1108 persoane din Neamţ au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 216 sunt active, 832 vindecate şi 60 decedate).

Am prieteni care au fost infectați, care mi-au povestit tragedia prin care au trecut, ce-au trăit în acele zile și cât de greu le-a fost. Ei s-au vindecat dar nu toți semenii noștri au fost la fel de norocoși.

Cazurile de persoane infectate au apărut și în instituțiile publice, chiar și în acele unități care luptă să-i salveze pe cei infectați, să-i ajute pe cei vulnerabili sau să rezolve criza sanitară.Din cauza lipsei, o buna perioada de timp, a unei legislații care să permită autorităților luarea măsurilor necesare, au fost  mii de persoane infectate care s-au plimbat libere printre noi iar riscul de transmitere comunitară a virusului este enorm.

Evoluția din ultimile zile ne arată că nu este deloc bine.S-a deposit pragul de 1000 de infectari noi pe zi iar perspectiva este de crestere a numarului zilnic de persoane infectate.

Vă rog să conștientizăm pericolul, sa fim responsabili, să nu ne lăsăm manipulați de susținătorii unor teorii care nu au nicio legatură cu realitatea.Vă rog să aveți gijă de voi, să vă protejați, să-i protejați și pe ceilalți!

Doar procedând așa, va fi bine!

Multa sănătate tuturor!

Dumnezeu să ne ajute !

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.