Primăria Piatra Neamţ, gest frumos, comunicat neterminat Primăria Piatra Neamţ, gest frumos, comunicat neterminat
„Direcția de Asistență Socială Piatra-Neamț, cu sprijinul Organizației Județene a Pensionarilor Neamț și a domnului prof. Constantin Vernica au organizat astăzi la Centrul Social... Primăria Piatra Neamţ, gest frumos, comunicat neterminat

Social pentru Persoane Vârstnice Pietricica un eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri.
La eveniment au fost invitați elevi ai Școlii Gimnaziale „Elena Cuza” și grupul vocal al
Organizației Pensionarilor care au susținut momente artistice cu această tematică.
Organizatorii au pregătit pentru persoanele vârstnice”, este comunicatul Primăriei Piatra Neamţ referitor la evenimentul de astăzi.

Ce anume au pregătit organizatorii, vedem în alt comunicat.

Am completa cu declaraţia viceprimarului Luminiţa Vârlan:Am participat astazi, cu bucurie, la Centrul social Pietricica, la o activitate dedicata Centenarului Marii Uniri! Manifestarea, datorata colaborarii dintre doamna Lica Dumitru, domnul Constantin Vernica, Organizatia pensionarilor Piatra- Neamt,Scoala Elena Cuza,Piatra- Neamt, a avut nu doar acoperire festiva, ci si continut educativ,stiintific si cultural. Felicitari din suflet!”

Viaţa Nemţeană