Preţuri extrem de mici pentru chiria la Baia Comunală Preţuri extrem de mici pentru chiria la Baia Comunală
Doar 17,68 de lei este costul pe metru pătrat pentru un spaţiu la Baia Comunală Piatra Neamţ. Redeschisă la începutul lunii septembrie, cu celebra... Preţuri extrem de mici pentru chiria la Baia Comunală

Doar 17,68 de lei este costul pe metru pătrat pentru un spaţiu la Baia Comunală Piatra Neamţ.

Redeschisă la începutul lunii septembrie, cu celebra saună cu aburi (care, nu ştim de ce, nu funcţionează, deşi ar trebui, lipseşte ceva acolo, dar acesta este alt subiect), Baia Comunală cu serviciile ei şi cele conexe, constituie un punct de atracţie.

Loc este destul pentru, de exemplu, o cafenea (apă minerală, sucuri; au existat întotdeauna voci care ar fi vrut să existe la îndemână aceste servicii, mai ales după ce intrau în incintă), dar şi pentru coafor, masaj etc. Sub condiţia să fie pentru buzunarul tuturor, în fond, este o baie publică.

Până la finele acestei luni, dorim finalizarea caietului de sarcini si inscrierea la licitațiile privind închirierea spațiilor de la etaj si mansarda din incinta Băii Comunale din Piatra Neamț. Spațiile sunt destinate cabinetelor de cosmetică, dermatologie, masaj, diverse terapii medicale, spa sau beauty. De asemenea, in mansarda ne dorim redeschiderea unei săli de fitness si aerobic. Vestea bună pentru profesioniștii din domeniile prezentate este ca închirierea spațiilor va fi ușor accesibilă din punct de vedere financiar, tariful aprobat prin hotărâre de CL fiind de 17,68 lei/metru pătrat. Tot la capitolul vești bune, punctăm faptul ca, cel târziu săptămâna viitoare, vom redeschide și sauna umedă.

Vă reamintesc faptul că la această oră, Baia Comunală are disponibile serviciile oferite la piscina, saună uscată, baie turcească . Programul de funcționare este de marți până vineri în intervalul 9-21,sâmbăta de la 9 la 18 și duminica de la 9 la 16. Lunea este închis pentru lucrări de întreținere„, a declarat vice-primarul Bogdan Gavrilescu.

Viaţa Nemţeană