Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei: Axialul reparat, altfel, „un pic de obraz crăpat” Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei: Axialul reparat, altfel, „un pic de obraz crăpat”
Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului, că problema drumurilor în Neamţ nu este responsabilitatea... Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei: Axialul reparat, altfel, „un pic de obraz crăpat”

Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul partidului, că problema drumurilor în Neamţ nu este responsabilitatea exclusivă a Consiliului Judeţean, în condiţiile în care, în Neamţ, există o reţea de peste 400 de km de drumuri Naţionale, care sunt în administrarea Companiei Naţionale de Drumuri. 

Ce ţine de judeţ, însă, a fost exemplificat: marea problemă a drumului axial, visul aproape irealizabil a oricărei conduceri de Consiliu Judeţean din Neamţ.

Deocamdată, există mai mult decât intenţii şi bunăvoinţă:

„Avem la CJ depus proiectul drum Bicaz-Izvorul Muntelui, de săptămâna trecută, lucrări ce urmează să meargă, apoi, până spre Durău. În fapt, una este o evaluare de bun gospodar, cu lucruri pe care vrei să le faci, iar când adânceşti problematica respectivă observi că nu este chiar după cum vrei, după sufletul tău. Dacă vom ieşi de la această guvernare judeţeană – când vom ieşi, peste 2 ani –  şi nu am făcut acest axial, ar trebui să ieşim în faţa oamenilor cu un pic de obraz crăpat. Acest drum este esenţial pentru confortul turistic al cetăţenilor”, a spus şeful ALDE Neamţ.

Viaţa Nemţeană