PREMIUL PUBLICULUI – Bienala Națională de Artă Plastică “Lascăr Vorel”- ediția a XVI- a PREMIUL PUBLICULUI – Bienala Națională de Artă Plastică “Lascăr Vorel”- ediția a XVI- a
Ediția a XVI- a a Bienalei Naționale de Artă Plastică “Lascăr Vorel” a luat sfarșit, nu înainte de a-și fi desemnat caștigătorul Premiului Publicului.... PREMIUL PUBLICULUI – Bienala Națională de Artă Plastică “Lascăr Vorel”- ediția a XVI- a

Ediția a XVI- a a Bienalei Naționale de Artă Plastică “Lascăr Vorel” a luat sfarșit, nu înainte de a-și fi desemnat caștigătorul Premiului Publicului.

Spre deosebire de edițiile anterioare, anul acesta, organizatorul evenimentului, Fundația“Lascăr Vorel”, a  decis ca, pe lângă premiile stabilite prin juriul desemnat, să se acorde și Premiul Publicului, oferit unuia dintre artiștii participanți la Bienala Națională, prin votul exprimat de publicul iubitor de artă.

Inițiativa a fost binevenită și motivantă pentru publicul care a trecut pragul Muzeului de Artă și a vizitat, în perioada 25 oct.2019 – 5 ian.2020, expoziția Bienalei Naționale de Artă.

Votul publicului s-a încheiat, câștigătorul desemnat fiind Sylvia Trăistariu, cu lucrarea CorinteniAu mai fost apreciate de către vizitatorii muzeului și lucrările: Dialog mut – Socrate și Iisus, a artistului Ciprian Istrate,  precum și Compoziție – semnată de Lucian Tudorache și Somnul – a artistului Petru Diaconu.

Viaţa Nemţeană