Nota relativ nouă pe care proaspătul investit prefect George Lazăr a adus-o în primul său discurs, ține de penal: ” Împreună cu instituţiile Ministerului...

Nota relativ nouă pe care proaspătul investit prefect George Lazăr a adus-o în primul său discurs, ține de penal: ” Împreună cu instituţiile Ministerului Afacerilor Interne să diminuăm incidența acțiunilor infracționale astfel încât în județ să existe un real climat de siguranță”. Asta e interesant, reținem că pe șeful Executivului în teritoriu îl macină ceva, sau cineva i-a dat temă. În rest, la investirea oficială de ieri, cu tot poporul în față, prefectul nu s-a abătut de la limbajul de lemn:

Prefectul George Lazar

Prefectul George Lazar

„Îmi propun ca împreună cu doamna subprefect, cu echipa Instituției Prefectului, cu reprezentanţii serviciilor deconcentrate, să lucrăm în beneficiul nemțenilor și pentru îndeplinirea obiectivelor programului de guvernare, iar Doresc să fiu un factor de uniune şi nu de dezbinare, un factor de echilibru şi stabilitate pentru judeţul Neamţ, iar împreună cu reprezentanţii întregii clase politice, atît cât îmi permite funcţia, să canalizez toate eforturile pentru dezvoltarea judeţului şi pentru binele locuitorilor săi”.

 

Viaţa Nemţeană