Pre-electorală cu liderii ALDE-PMP Neamţ, dar nu ca la Bistriţa Pre-electorală cu liderii ALDE-PMP Neamţ, dar nu ca la Bistriţa
Doi preşedinţi de partid din Neamţ şi-au dat mâna în Piaţa Tricolorului din Piatra Neamţ, sub fluturările steagurilor României şi Europei, într-un context oficial... Pre-electorală cu liderii ALDE-PMP Neamţ, dar nu ca la Bistriţa

Doi preşedinţi de partid din Neamţ şi-au dat mâna în Piaţa Tricolorului din Piatra Neamţ, sub fluturările steagurilor României şi Europei, într-un context oficial plin de încărcătură emoţională şi patriotică.

Este vorba de preşedintele ALDE Neamţ (vicepreşedinte al Consiliului Judeţean) – Ion Asaftei şi Bogdan Gavrilescu (viceprimar de Piatra Neamţ), preşedintele organizaţiei PMP.

Întrebaţi dacă perfectează un posibil început de colaborare în perspectiva alegerilor locale din luna septembrie, amândoi au negat că ar fi vorba despre aşa ceva: „Nu mai au voie doi oameni din administraţie, să-şi dea mâna. Chiar vă rog să fotografiaţi!”, au răspuns cei doi lideri zâmbind. Lângă ei, directorul Cristian Sauciuc, preşedinte PMP la Piatra Neamţ.

Dacă la Neamţ nu se pune de vreo alianţă între cele două partide, o zi mai târziu, fostul lider ALDE Dorel Oltean și echipa sa de la Năsăud au trecut la PMP.

Am reţinut că la Neamţ o strângere bărbătească de mâini la o sărbătoare oficială nu înseamnă (cel puţin nu la data resprectivă) o alianţă/colaborare/fuziune etc, însă , „o echipă întreagă de la Năsăud, în frunte cu consilierul local Dorel Oltean, fost lider local ALDE și vicepreședinte al organizației județene, a trecut la PMP”, informează timponline.ro.

Oricum, e precampanie pentru alegerile locale de la sfârşitul lunii septembrie, timpul marilos surprize pe scena politică.

Viaţa Nemţeană