Poveste de Crăciun pentru transplantul de plămâni a lui Bogdan Poveste de Crăciun pentru transplantul de plămâni a lui Bogdan
La fiecare Crăciun există un Tim, micuţul copil bolnav din minunata poveste a lui Charles Dikens, Colind de Crăciun. La fiecare astfel de sărbătoare... Poveste de Crăciun pentru transplantul de plămâni a lui Bogdan

La fiecare Crăciun există un Tim, micuţul copil bolnav din minunata poveste a lui Charles Dikens, Colind de Crăciun.

La fiecare astfel de sărbătoare un copil are nevoie de noi. Acesta este mesajul pe care îl transmite Centrul de Cultură şi Artă Carmen Saeculare care organizează, vineri, spectacolul caritabil intitulat “Poveste de Crăciun”, destinat strângerii fondurilor necesare transplantului de plămâni de care are nevoie Bogdan Constantin Horciu, un copil din Piatra-Neamț.
Protagonişti, alături de o serie de invitaţi surpriză, vor fi elevii clasei de canto popular din cadrul Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ, coordonaţi de îndrăgita interpretă a folclorului nemţean, Georgiana Şerban-Axinte, și soliștii Ionela Brănișteanu, Daiana Vinca și Laurențiu Marian. 
Spectacolul va cuprinde colinde şi muzică tradiţională moldovenească.
Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație, aceasta putând fi achiziționată de la instituția organizatoare contra sumei de 20 lei. Relații la secretariatul Centrului, strada Ștefan cel Mare, nr. 3A, Piatra-Neamț, telefon: 0233.21.40.26.
Întreaga sumă strânsă în urma acestui concert caritabil va fi folosită pentru rezolvarea cazului amintit.

Viaţa Nemţeană