PNL Neamţ, varianta oficială a evenimentului de joi, 9 mai PNL Neamţ, varianta oficială a evenimentului de joi, 9 mai
PNL Neamț organizează joi, 9 mai, de la ora 18.00 lansarea candidaților la alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Președintele PNL Neamț Mugur... PNL Neamţ, varianta oficială a evenimentului de joi, 9 mai

PNL Neamț organizează joi, 9 mai, de la ora 18.00 lansarea candidaților la alegerile europarlamentare din data de 26 mai. Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc i-a invitat pe președintele PNL Ludovic Orban, candidatul Rareș Bogdan și alți lideri liberali de la nivel central, din Moldova și din județul Neamț să vină să stea de vorbă cu cetățenii din Neamț, care își doresc o schimbare, care își doresc să fie reprezentanți la nivel european de europarlamentari care să reprezinte interesele Neamțului, ale Moldovei și ale României cu responsabilitate și maxim interes.

 

Evenimentul din data de 9 mai de la Piatra Neamț are o însemnătate aparte având în vedere că în această zi aniversăm ”Ziua Independenței”, zi în care le suntem recunoscători celor care au făcut parte din generaţia eroică de la 1877, pentru cugetul, curajul, onoarea, dragostea şi „proiectul de ţară”. Tot în data de 9 mai aniversăm ziua Uniunii Europene, care este ziua păcii şi a unităţii.

Ne bucurăm că în data de 9 mai liberalismul va fi celebrat la Piatra Neamț și că avem ocazia să celebrăm apartenența noastră la Uniunea Europeană, să arătăm că suntem uniți și că ne dorim schimbarea, ne dorim ca România, Neamțul și Moldova să fie în primul rând. Așa că îi invităm pe toți nemțenii să ni se alăture la acest eveniment, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă, din municipiul Piatra Neamț! Împreună vom demonstra că Neamțul nu este PSD! E timpul liberalilor să ducă România în primul rând!

Prim – vicepreședintele PNL Neamț George Lazăr

Viaţa Nemţeană