PMP Neamţ şi sportul minţii PMP Neamţ şi sportul minţii
Peste 50 de participanţi din Neamţ s-au înscris deja în competiţua organizată de PMP Neamţ, în memoria colegului lor, Silviu Bighiu. Bogdan Gavrilescu, şeful... PMP Neamţ şi sportul minţii

Peste 50 de participanţi din Neamţ s-au înscris deja în competiţua organizată de PMP Neamţ, în memoria colegului lor, Silviu Bighiu.

Bogdan Gavrilescu, şeful PMP Neamţ, spune pe pagina sa personală

!â”Despre șah se spune că este sportul minții, o activitate cu multiple beneficii pentru cei care-l practică frecvent. PMP Neamț vă provoacă să vă înscrieți la prima ediție a concursului de șah, un eveniment organizat “In memoriam Silviu Bighiu”, fostul nostru coleg de partid, un împătimit al șahului.

Competiția este structurată pe două categorii de vârstă : UNDER 14 și OVER 14. Cei interesați se pot înscrie la adresa de e-mail acd1981@yahoo.com  până la data de 18 octombrie 2018, orele 16.00.

Echipa PMP Neamț pune la bătaie 23 de premii în bani, diplome, medalii și trofee care vor fi împărtite pe categoriile de vârstă ale participanților. Competiția se va desfășura în sistem elvețian, de 6 runde, șah rapid și va fi atent monitorizată de doi arbitri. Peste 50 de participanți s-au înscris până la această dată în competiție, limita locurilor fiind de maxim 60 de persoane. Țin să mulțumesc colegilor mei pentru implicare și pentru susținerea în derularea acestui proiect, menit să ne apropie de oameni și de sportul care dezvoltă gândirea și puterea de concentrare”.

Viaţa Nemţeană