PMP Neamţ asigură transportul moldovenilor pentru alegerile din Basarabia PMP Neamţ asigură transportul moldovenilor pentru alegerile din Basarabia
Municipiile Bacău şi Iaşi  au secţii de votare pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova, care vor avea loc mâine. „Este foarte important pentru Republica... PMP Neamţ asigură transportul moldovenilor pentru alegerile din Basarabia

Municipiile Bacău şi Iaşi  au secţii de votare pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova, care vor avea loc mâine.

„Este foarte important pentru Republica Moldova  în ce direcţie vor să meargă”, a spus  Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP, astăzi, la Neamţ.

Membrii PMP din Neamţ şi Piatra Neamţ vor avea posibilitatea să voteze mâine. Colegii noştri care sunt din Republica Modova pot vota mîine. Am organizat  transportul, pentru ca ei să voteze la Bacău şi Iaşi, acolo unde  le este mai uşor. Am făcut tot posibilul, am vorbit cu toţi membri noştri să fie prezenţi şi să-şi exercite dreptul de vot”, a spus Bogdan Gavrilescu.

Republica Moldova este o temă de interes pentru PMP. În sloganul Uniţi în Europa, Basarabia este una din cele trei teme de unitate.

Viaţa Nemţeană