PMP Neamţ a vestit primăvara în stradă. La Mulţi Ani, doamnelor şi domnişoarelor! PMP Neamţ a vestit primăvara în stradă. La Mulţi Ani, doamnelor şi domnişoarelor!
           Staff-ul PMP Neamţ a făcut o plimbare prin Piatra Neamţ în ajunul sărbătorii de 8 Martie, împărţind felicitări pietrenilor.... PMP Neamţ a vestit primăvara în stradă. La Mulţi Ani, doamnelor şi domnişoarelor!

           Staff-ul PMP Neamţ a făcut o plimbare prin Piatra Neamţ în ajunul sărbătorii de 8 Martie, împărţind felicitări pietrenilor. Viceprimarul Bogdan Gavrilescu (preşedintele PMP), directorii Parking şi Salubritas, fostul consilier Marius Ghineţ au fost în fruntea unui alai îmbrăcat în alb, care s-a plimbat pe principalele artere ale oraşului.

„Dorim să le urăm personal pietrenilor o primăvară plină de bucurii, să ştie că suntem în administraţie pentru a servi cetăţenilor, să ne cunoască şi altfel. Profit de ocazie, pentru că vineri este o zi specială, să le urăm doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Neamţ o primăvară însorită, plină de bucurii!”, a spus şeful PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu.

 

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.