PMP Neamţ a vestit primăvara în stradă. La Mulţi Ani, doamnelor şi domnişoarelor! PMP Neamţ a vestit primăvara în stradă. La Mulţi Ani, doamnelor şi domnişoarelor!
           Staff-ul PMP Neamţ a făcut o plimbare prin Piatra Neamţ în ajunul sărbătorii de 8 Martie, împărţind felicitări pietrenilor.... PMP Neamţ a vestit primăvara în stradă. La Mulţi Ani, doamnelor şi domnişoarelor!

           Staff-ul PMP Neamţ a făcut o plimbare prin Piatra Neamţ în ajunul sărbătorii de 8 Martie, împărţind felicitări pietrenilor. Viceprimarul Bogdan Gavrilescu (preşedintele PMP), directorii Parking şi Salubritas, fostul consilier Marius Ghineţ au fost în fruntea unui alai îmbrăcat în alb, care s-a plimbat pe principalele artere ale oraşului.

„Dorim să le urăm personal pietrenilor o primăvară plină de bucurii, să ştie că suntem în administraţie pentru a servi cetăţenilor, să ne cunoască şi altfel. Profit de ocazie, pentru că vineri este o zi specială, să le urăm doamnelor şi domnişoarelor din judeţul Neamţ o primăvară însorită, plină de bucurii!”, a spus şeful PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu.

 

Viaţa Nemţeană