PMP a anunţat listele de candidaţii pentru Parlament PMP a anunţat listele de candidaţii pentru Parlament
Partidul Mişcarea Populară, organizaţia Neamţ este, ca şi la alegerile locale din iunie, prima formaţiune politică din judeţ care şi-a anunţat primele candidaturi pentru... PMP a anunţat listele de candidaţii pentru Parlament

Partidul Mişcarea Populară, organizaţia Neamţ este, ca şi la alegerile locale din iunie, prima formaţiune politică din judeţ care şi-a anunţat primele candidaturi pentru Camera Deputaţilor şi Senat, în ordine alfabetică.

Camera Deputaţilor                                                        Senat

1. Bighiu Silviu
1.Antăl Dorin
2.Burlacu Ştefan
2.Tatomir Alina-Mihaela
3.Călin Cătălin-Laurenţiu
3.
4.Chelmuş Elena
4.
5.Didilă Elena
 
6. Dulamă Laurenţiu-Cristinel
 
7. Harbuz Liviu
8.Ungurianu Cristian

Candidaturile s-au validat ieri, în Comitetul Executiv. „Termenul limită de depunere a candidaturilor este 15 septembrie şi vor analizate, de conducerea naţională, până pe 30 septembrie. Vreau să precizez că nu preşedintele Traian Băsescu va decide singur ordinea pe liste, ci Consiliul Executiv Naţional. Unul din criteriile de care se va ţine cont este CV-ul, care trebuie să cuprindă o activitate vastă. Candidatul trebuie să aibă o meserie de bayă şi să nu facă din politică un mijloc de trai. S-a pus mare accent pe profesionalism”, a spus Laurenţiu Dulamă, preşedintele PMP Neamţ.

Viaţa Nemţeană