Pirateria, principala problemă atacată de taximetrişti în faţa autorităţilor Pirateria, principala problemă atacată de taximetrişti în faţa autorităţilor
Reprezentanții asociațiilor profesionale ale taximetriștilor din Neamț s-au întâlnit, la iniţiativa primarului Dragoş Chitic, cu prefectul George Lazăr  într-o informare la care au participat... Pirateria, principala problemă atacată de taximetrişti în faţa autorităţilor

Reprezentanții asociațiilor profesionale ale taximetriștilor din Neamț s-au întâlnit, la iniţiativa primarului Dragoş Chitic, cu prefectul George Lazăr  într-o informare la care au participat Florin-Adrian Hopșa, director al Registrului Auto Român Neamț şi dir.  Adrian Ciobanu, pentru a purta discuții despre problemele și schimbările legislative ale acestei categorii, informează un comunicat de presă al Prefecturii Neamţ.

Taximetriștii din toate municipiile și orașele din județ au ridicat probleme cu care se confruntă și au găsit soluții în această întrevedere deschidere și oportunități de rezolvare.

Instituția Prefectului – Județul Neamț a primit sesizări de la taximetriștii din Piatra Neamț în legătură cu pirateria practicată de anumite persoane care nu au legătură cu acest serviciu de taxi în condiții legale, motiv pentru care prefectul județului va sesiza autoritățile competente.

“Din punct de vedere tehnic și legislativ, felicit implicarea reprezentantilor Registrului Auro Roman pentru că au lămurit noile măsuri implementate pentru taximetriști și au venit cu deschidere față de rezolvarea unor probleme curente. Astfel de întâlniri sunt benefice și îmi doresc pe viitor să am cât mai des astel de ocazii în care să discutam instituțional cu cat mai mulți oameni implicați în mediul privat, nu doar cu persoane care practică taximetria, despre problemele curente cu care se confruntă și să găsim soluții viabile împreună.”, a declarat prefectul județului Neamț,George Lazăr.

Viaţa Nemţeană