Piatra Neamţ: vom avea vreme de vară până la mijlocul lui septembrie Piatra Neamţ: vom avea vreme de vară până la mijlocul lui septembrie
izolat, vor fi furtuni La Piatra Neamţ, temperaturile aerului vor fi apropiate de normalul perioadei, poate, uneori, uşor mai cald. Ziua, mercurul din termometre... Piatra Neamţ: vom avea vreme de vară până la mijlocul lui septembrie
  • izolat, vor fi furtuni

La Piatra Neamţ, temperaturile aerului vor fi apropiate de normalul perioadei, poate, uneori, uşor mai cald.

Ziua, mercurul din termometre se va situa între 26 și 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin și doar izolat e posibil să plouă. Noaptea, minimă a aerului se va încadra între 14 și 16 grade Celsius. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări izolate.

Luni: se estimează e vreme caldă și ușor instabilă, cu o maximă de 26 de grade Celsius. Spre seară e posibil să plouă. Precipitațiile vor fi însoțite de vânt puternic și descărcări electrice. 

Marţi:  mai cald, 28 de grade Celsius și un cer mai mult senin.

Miercuri și joi: şi mai cald, 30 de grade Celsius.

Vineri: se anunţă furtuni. La prânz, valoarea maximă a aerului va urca până la 27 de grade Celsius. Cerul va fi variabil la acoperit.

Sâmbătă: frumos, cald, 28 de grade Celsius. Pe timp de noapte, minime de 16 grade Celsius.

Duminică: se vor înregistra maxime de 29 de grade. Posibilitate de ploaie. Cerul va fi variabil. Precipitațiile vor fi însoțite de intensificări ale avântului și descărcări electrice.

Viaţa Nemţeană