Piatra Neamţ: Urban a scos artileria grea la piaţă; reguli clare la intrări şi ieşiri Piatra Neamţ: Urban a scos artileria grea la piaţă; reguli clare la intrări şi ieşiri
În doar câteva minute, astăzi, se formase o coadă mărişoară la Piaţa Centrală, riguros controlată de administratorul SC Urban. Mai mult, societatea a scos... Piatra Neamţ: Urban a scos artileria grea la piaţă; reguli clare la intrări şi ieşiri

În doar câteva minute, astăzi, se formase o coadă mărişoară la Piaţa Centrală, riguros controlată de administratorul SC Urban. Mai mult, societatea a scos artileria grea şi, pe lângă cei doi angajaţi care asigurau uşile intrare/ieşire se afla în coordonare una dintre persoanele importante ale societăţii, anume fostul director comercial L.P. (foto)

El a declarat pentru Viaţa Nemţeană că întreg personalul de la Urban este capacitat pentru munca de teren, în condiţiile în care societatea a trimis o parte din personal în şomaj tehnic.

Cel mai afectat a fost aparatul TESA, a spus Ruxandra Bosovici, administrator special al CMI Urban.

„Este vorba 16 oameni din 48. Am păstrat personalul de la spaţiile verzi cu unele excepţii privind navetiştii; încasările sunt mici în această perioadă dar sperăm ca în perioada Paştelui să crească”.

Piaţa Centrală este considerată de Primăria Piatra Neamţ destinaţie prioritară în acţiunile de dezinfectare. Fluctuaţia în spaţiul acoperit este diferită în funcţie de ore. Administratorul special a spus că persoanele în vârstă au prioritate indirerent de ora la care vin în piaţă.

 

Viaţa Nemţeană